Davant de les agressions contra els mestres a les Illes Balears i la seva exemplar resistència, la Comissió de Enllaç XSUC-Socialisme21 manifesta el seu rebuig a les polítiques educatives i lingüístiques del Govern de les Illes Balears i del Govern Espanyol.

Aquestes mesures polítiques suposen un atac sense precedents a les condicions laborals del professorat, a la qualitat de l'ensenyament, als drets de l'alumnat i de les famílies i a la normalització i recuperació de la nostra llengua

Amb l'excusa de la crisi i l'aplicació de polítiques neoliberals es pretén destruir el dret de totes les persones a l'educació, privatitzant-la i mercantilitzant-la i posant en marxa un genocidi lingüístic.

Des de Catalunya volem fer-vos arribar la nostra solidaritat amb la vostra lluita, tant per les vostres justes demandes, com per les formes organitzatives que esteu creant per defensar-les: assemblees i unió amb les famílies.

Des de l'èxit de la concentració que el diumenge ha expressat la fraternal solidaritat del nostre poble a la Plaça St. Jaume de Barcelona amb la vostra lluita, XSUC-S21 animem als treballadors a expressar la seva solidaritat amb la caixa de resistència en el numero de compte 2056-0009-74-4102003418. Seguirem difonent la vostra lluita barri a barri, escola a escola.
Endavant companyes i companys