Adjuntem guia completa en català i guia completa en castellà de la Llei de la Renda Garantida de ciutadania per a la seva publicació en webs, distribució per les xarxes, impressió, etc.

L'objectiu és difondre aquesta informació perquè les persones que poden beneficiar-se d'aquest dret tramitin la sol·licitud de la prestació a partir del 15 de setembre

L'arxiu està en format pdf.

Properament enviarem la versió per imprimir en català i castellà.

També informem que el proper 15 de setembre tindrà lloc l'acte festiu de celebració de la posada en marxa de la RGC.

Aquest acte tindrà lloc a partir de les 19 hores a la Plaça del Rei de Barcelona i comptarà amb diverses actuacions musicals.

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

_________________________________________________

 

Edición Guía completa Ley Renta Garantizada de Ciudadania

Adjuntamos hoja informativa en catalán y hoja informativa  castellano de la Ley de la Renta Garantizada de ciudadanía para su publicación en webs, distribución por las redes, impresión, etc.

El objetivo es difundir esta información para que las personas que pueden beneficiarse de este derecho tramiten la solicitud de la prestación a partir del 15 de septiembre

El archivo está en formato pdf.

Próximamente enviaremos la versión para imprimir en catalán y castellano.

También informamos que el próximo 15 de septiembre tendrá lugar el acto festivo de celebración de la puesta en marcha de la RGC. Dicho acto tendrá lugar a partir de las 19 horas en la Plaza del Rey de Barcelona y contará con diversas actuaciones musicales.

Comisión Promotora Renta Garantizada de Ciudadanía