Xarxa Socialisme 21 comdemna la violència sectària i manifesta la seva solidaritat amb les víctimes del terrible atemptat que ha patit avui Barcelona. Felicita l'Exemple de les classes populars que des de sanitaris, taxistes o forces de seguridad fins a centenars de persones anonimes han desenvolupat un esforç solidari per neutralitzar els yihadistes i ajudar a les victimes i afectats.

Però no volem oblidar a els darrers responsables del yihadisme. Els governs que venen financiant-ho des de fa 30 anys, des de els EUA fins Aràbia Saudita. Aquells que varen organitzar el monstre del Al Qaeda per desestabilitzar l'estat laic d'Afganistan

i que mes tard (malgrat a els atemptats de l'11-S) han seguit impulsant les seves organitzacions fanatiques, feixistes i racistes a l'Iraq, Síria, Iemen, Líbia ...

L'imperialisme i a els seus aliats a la UE són també responsables de les consequencias de su criatura.

Per suposat cal acabar amb aquestes organitzacions terroristes però també amb els seus padrins, que des de les seves tribunes molt lluny dels carrers sentirem lamentar amb llàgrimes de cocodril.

En aquests moments els treballadors independentment del seu origen o passaport hem d'estar units i no permeterem que el terror serveixi de pretext per justificar el racisme, ni cap mena d'ATAC contra una part del nostre poble per la seva religió, ni pel su origen.

Visca la solidaritat popular!

Fora racistes i fonamentalistes dels nostres barris!

Judici popular para los yihadistes i a els responsables economics del terrorisme!

_____________________________________________________

La Xarxa Socialisme 21 condena la violencia sectaria y manifiesta su solidaridad con las víctimas del terrible atentado que ha sufrido hoy Barcelona. Felicita el ejemplo de las clases populares que desde sanitarios, taxistas o fuerzas de seguridad hasta cientos de personas anónimas han desarrollado un esfuerzo solidario para neutralizar a los yihadistas y ayudar a las víctimas y afectados.

Pero no queremos olvidar al último responsable del yihadismo. Los gobiernos que lo han estado financiando durante 30 años, de los Estados Unidos a Arabia Saudita. Aquellos que organizaron el monstruo de Al Qaeda para desestabilizar el estado laico de Afganistán y que más tarde (pese a los atentados del 11-S) han seguido impulsando a sus organizaciones fanáticas, fascistas y racistas en Irak, Siria , Yemen, Libia ...

El imperialismo y sus aliados en la UE son también responsables de las consecuencias de su criatura.

Por supuesto que es necesario acabar con estas organizaciones terroristas pero también con sus padrinos, que desde sus tribunas muy lejos de las calles sentiremos lamentar con lágrimas de cocodrilo.

En estos momentos los trabajadores independientemente de su origen o pasaporte debemos estar unidos y no permitir que el terror sirva de pretexto para justificar la racismo, ni ningún tipo de ataque contra una parte de nuestro pueblo por su religión, ni por su origen.

Viva la solidaridad popular!
¡Fuera racistas y fundamentalistas de nuestros barrios!
¡Juicio popular para los yihadistas y a los responsables del terrorismo económico!